Reviews

Het is natuurlijk altijd fijn om te lezen hoe andere gezinnen ons oppas bureau hebben ervaren. Daarom hebben wij hier een pagina gemaakt voor alle reviews.

Reactie plaatsen

Reacties

Fay
2 maanden geleden

Bij de oppassen van oppas bureau Curaçao laten we onze kinderen in goede handen achter. De proffesionele en pedagogische aanpak geeft veel vertrouwen. De kinderen zijn altijd erg blij met de oppassen. Ook is de organisatie door Chantal prettig in de communicatie en duidelijkheid. Door de steun van oppas bureau Curaçao kunnen we met onze fulltime banen en vrijwilligerswerk alsnog tijd samen maken.

Aran
4 maanden geleden

Fijne betrouwbare oppas service

Gijs
7 maanden geleden

Wederom tijdens onze vakantie gebruik gemaakt van deze super handige oplossing. We hadden Britt van Rij als oppas. De jongens waren gelijk op hun gemak en vertelden de volgende dag uitgebreid over alle verhaaltjes voor het slapen gaan. Echt dus een aanrader.

Rochelle
7 maanden geleden

Wij zijn in November naar Curaçao geweest samen met ons kindje van 7 maanden. Graag wilden we samen een dagje weg. We zijn gaan zoeken en ben uitgekomen bij Chantal.

Oppas service is fijn betrouwbaar en goed geregeld. We konden telefonische contact houden via whatsapp. Aangezien het goed bevallen was hebben we nog een middag extra oppas geboekt, ze waren heel lief voor ons kindje.

Echt een aanrader!

Yael
8 maanden geleden

Heel betrouwbaar, flexibel en altijd een lieve oppas thuis. Echt een aanrader!

Symon
8 maanden geleden

We maken vaak gebruik van dit geweldig bedrijf. Echt een aanraden voor elke ouder die behoefte heeft aan goede en betrouwbare oppas.

Jason Gorwar
een jaar geleden

Via oppasbureaucuracao de oppas snel en flexibel kunnen regelen. Mandy heeft heel goed voor ons zoontje gezorgd. Leuk en ervaren team. Communicatie en kwaliteit zijn top!!!

Gijs
een jaar geleden

Via OppasBureau Curacao hebben we onlangs Charissa als oppas voor onze 2 jonge jongens thuis gehad; ze stelt de jongens gelijk op hun gemak waardoor je goed kan zien dat ze veel ervaring heeft met kinderen.

Eten, naar bed brengen, voorlezen en slapen ging allemaal verder perfect; dank je wel Charissa!

Antoon Botman
een jaar geleden

Wij hadden een huwelijk op Coral Estate en via familie van de bruid krijgen wij Chantal aangeraden om op te passen. Chantal is een zeer betrouwbare Nederlands oppas, flexibel en vlot in communicatie over whats app. Een aanrader voor iedereen uit Nederland met kleine kinderen die een avondje uit willen zonder kids!

Klaartje
een jaar geleden

Chantal is een leuke, gezellige en ondernemende oppas. Reageert snel op berichtjes en is heel flexibel! Topper!

Simone en Yves
een jaar geleden

Chantal is een super lieve meid. Onze twee kinderen moeten echt wel de kat uit de boom kijken bij nieuwe gezichten maar bij chantal was dit easy peasy! Wij raden chantal absoluut aan!

Ean
een jaar geleden

Chantal is super! Heel rustig en consequent. Onze kids waren nog nooit bij de oppas geweest en waren dus best gespannen. Chantal voelde dat goed aan en wist er ook mee om te gaan.

De volgende ochtend vroegen de kids wanneer Chantal weer komt <3 een groter compliment kan je volgens mij niet krijgen.

Deze bezorgde mams kreeg af en toe updates wat ik heel fijn vond!

Fedor
een jaar geleden

Chantal is zelf een prima oppas en regelt als dat nodig is ook andere oppassers. We laten onze kids vol vertrouwen bij haar of de andere oppas achter. En de kids vragen vol enthousiasme steevast: ‘wanneer komt de oppas weer?!’

Laura
een jaar geleden

Heerlijke vakantie gehad op Curacao. Voor 1 avond hadden wij oppas nodig ivm privé feestje. We kwamen uit bij dit oppas bureau. Wat een goede service en erg vriendelijk naar de kindjes. Met een gerust hart kon ik de kindjes achter laten. Bij thuiskomst lagen ze heerlijk te slapen. Echt een aanrader als je oppas zoekt op curaçao .

Manon
een jaar geleden

Ik heb nu al een aantal keer een oppas geregeld voor mijn zoontje. Ik raad Oppas Bureau Curacao ten zeerste aan! Ze hebben mij als ouder echt gerustgesteld, en mijn vertrouwen gewonnen. Mijn kind was ontzettend blij met zijn oppas. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!

Bibi
een jaar geleden

Tijdens onze vakantie last minute gebruik gemaakt van dit oppas bureau, super snel een oppas geregeld. Onze kids voelde zich meteen erg thuis en de oppas ging ook lekker actief met ze aan de gang. Aanrader, wij hadden een heerlijk avondje samen!

Marieke
een jaar geleden

Chantal is een hele leuke oppas. Onze meiden vonden het altijd fijn als ze er is. Daarnaast huur ik haar zo af en toe ook in om te helpen met borrels en/of etentjes voor het klaarzetten van het eten of het inschenken van drankjes. Op
. Ze denkt in oplossingen en is niet te beroerd haar schema daarop aan te passen of een geschikt alternatief te zoeken. Wij zijn erg tevreden!

Michelle
een jaar geleden

Wij zijn heel blij met Chantal. Ze reageert altijd snel op beschikbaarheidsvragen, is flexibel en denkt mee. Ze stuurt updates gedurende de avond wat ik als zeer prettig ervaar.